Smålands Fotbollförbund uppmärksammar föreningar och personer som bidragit till småländsk och svensk fotboll genom sitt betydande arbete för fotbollidrotten.

Information och ansökningsblanketter under Svenska FF och Smålands FF

Ansökningar och frågor
Smålands FF
Box 484
551 16 Jönköping
kansli@smalandsfotbollen.se
036-34 54 00

Föreningar som jubilerar 2019

Årets Utmärkelser 2019

Smålands FF tar varje år emot nomineringar för årets ungdomsförening, årets kvinnliga ledare och årets ungdomsledare i Smålandsfotbollen. Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Årets Utmärkelser 2018

Smålands FF tar varje år emot nomineringar för årets ungdomsförening, årets kvinnliga ledare och årets ungdomsledare i Smålandsfotbollen. Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Gunnar Nordahls minnesfond

Ansökan om stipendium ur minnesfonden kan sökas för person eller förening som har främjat ungdomsfotbollen i Sverige. Ansökan om stipendium ur minnesfonden ska vara inkommen senast den 14 september 2018.

Utmärkelser

Nu är det dags att ansöka om utmärkelser för att uppmärksamma föreningar och personer som bidragit till betydande arbete för fotbollidrotten.

Vinnare av årets utmärkelser 2017

Smålands Fotbollförbund presenterar vinnarna av årets utmärkelser 2017 som utses tillsammans med Sportjournalisternas Klubb Småland.

Årets utmärkelser 2017

Smålands FF tar varje år emot nomineringar för årets ungdomsförening, årets kvinnliga ledare och årets ungdomsledare i Smålandsfotbollen. I år är anmälan nu stängd.

Gunnar Nordahls minnesfond

Ansökan om stipendium ur minnesfonden kan sökas för person eller förening som har främjat ungdomsfotbollen i Sverige. Ansökan om stipendium ur minnesfonden ska vara inkommen senast den 16 september.

Vinnare av årets utmärkelser

Smålands Fotbollförbund presenterar vinnarna av årets utmärkelser 2016 som utses tillsammans med Sportjournalisternas Klubb Småland.

Nominera Årets barn- och ungdomsförening 2016

Nu öppnar vi upp möjligheten att nominera Årets barn- och ungdomsförening i Småland. Inspireras av Vimmerby IF (2015) och Burseryds IF (2014) som utöver distriktets utmärkelse även utsågs till Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll.

Visa alla nyheter