Föreningar söker tränare

Läs om möjligheten att "annonsera" efter tränare på hemsidan.

För 150:- finns möjligheten att sätta in annonsen här på Smålands FF:s hemsida. I samband med att du skickar in din annons så sätter du in 150:- på vårt bg (697-4430) och märker insättning med "Förening söker tränare" + föreningens namn. När inbetalningen är gjord läggs annonsen upp på listan. Mejla annonsen till kansli@smalandsfotbollen.se.
Skriv kortfattat. Efter längst 6 månader tas annonsen bort.

Tränare till Div 4 i Vittsjö DFK (Skåne) sökes, 2018-10-08
Vittsjö GIK kommer att återuppväcka en farmarklubb, Vittsjö DFK för att göra det möjligt för vårt äldsta ungdomslag att kunna fortsätta spela och träna på Vittsjö IP. Laget består idag av spelare som är 16 år och uppåt.Vi söker dig som har erfarenhet av klubbverksamhet och har dokumenterad erfarenhet av tränarrollen sedan tidigare. Du ska ha antingen B eller C- diplomutbildning. Vi ser gärna att du är en positiv person med höga ambitioner, älskar fotboll och har god samarbetsförmåga. Dessutom bör du vara driven och en inspirerande tränare som gillar att utveckla våra duktiga spelare. Att vara flexibel och lyhörd med en stark teamkänsla ser vi som självklart i denna tränarroll. Tillträde så snart som möjligt. Är du intresserad, hör av dig till Sportchefen Erika Nilsson på telefon 070-752 45 14.

Vittsjö GIK:s F14 (Skåne) söker ny tränare, 2018-10-08
Vi söker dig som har erfarenhet av klubbverksamhet och tränarrollen sedan tidigare. Det finns dock möjligheter att under hösten gå både C – och B - diplomutbildningar för att vidareförkovra sig eller om du inte har någon av de nya utbildningarna. Vi ser gärna att du är en positiv, driven, lyhörd och inspirerande tränare med god samarbetsförmåga. Är du intresserad, hör av dig till Sportchefen Erika Nilsson på telefon 070-752 45 14 eller vår ungdomsansvarige Caroline Anglefalk Åberg på telefon 070-622 92 02.

Husqvarna FF söker tränare till ungdomslagen 2019, 2018-09-15
Husqvarna FF är en av Smålands största fotbollsföreningar med en omfattande ungdomsverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med ledarrekrytering till våra lag. I vår organisation ingår ansvariga och assisterande lagtränare, men även individuella tränare med inriktning mot målvakts-, teknik- eller fysträning. I ledaruppdraget ingår såväl intern som extern utbildning, utifrån vår spelarutbildningsplan Blå Tråden. Ekonomisk ersättning utgår utifrån ledaruppdragets omfattning och ledarens kompetens. Låter detta intressant? Hör av dig till akademichefen Emil Fritzell på emilfritzell@hotmail.com alt. 073-681 21 27 för mer information.