Kvalfyllt!

När röken nu lagt sig så kan vi sammanfatta utfallet i våra kvalspel.

Kval till Div 3 Herr - Sandsbro AIK och Högsby IK kvalade sig upp i Div 3 vilket gjorde att vi hamnade på ett upp/nedförhållande, Div 3 Herr/Div 4 Herr, på +- 0. Fyra lag upp i Div 3 Herr och fyra lag ner i Div 4 Herr.
Detta gav segrare samt de två bästa tvåorna uppflyttning i våra kval.

Kval till Div 4 Herr - Malmbäcks IF, Blomstermåla IK, IFK Påryd och Stensjöns IF flyttas upp i Div 4 som gruppsegrare. Guddarps IF och Kärda IF flyttas upp som de två bästa tvåorna.

Kval till Div 5 Herr - FK Liljan, SK Lojal, IFK Kåremo, Bäckebo GoIF, Agunnaryds IF och Hillerstorps GoIF flyttas upp i Div 5 som gruppsegrare. Böda/Högby och Möre BK flyttas upp som de två bästa tvåorna.

Kvalresultaten är nu också grund för vakanslistorna till Div 4 och 5 Herr 2018.