Utbildningsläger 1-2

P/F 04
Utbildningsläger 1: 4 juni
Utbildningsläger 2: 27 augusti

Utbildningsläger 1-2 arrangeras på 12 olika platser i Småland. 12 arrangörsplatser för flick och 12 arrangörsplatser för pojk. Läger 1-2 är två stycken träningsdagar och de första spelarutbildningslägren inom Smålands FF.

När man anmält spelare och de närvarat på Utbildningsläger 1 kommer de kallas till Utbildningsläger 2. Men så fort spelarna inte närvarat på ett utbildningsläger kommer de att strykas från listorna och behöva anmälas igen.

Datum: 4 juni och 27 augusti

Kostnad: 300:-/tillfälle. I deltagaravgiften ingår mat, t-shirt och fotbollsinstruktion. Betalning sker antingen på plats alternativt att Smålands FF fakturerar föreningen i efterhand.

Anmälan via Fogis
Vi vill att ni anmäler de spelare som har intresse av att bli duktiga fotbollspelare. Alltså de spelare som är träningsflitiga och har ett intresse av att lära sig nya saker. "Viljan att träna och utvecklas är den största talangen"
Klicka här för att komma till anmälan

De spelare som deltar på Utbildningsläger 1 får automatiskt en kallelse till Utbildningsläger 2. Kan du inte delta på Utbildningsläger 1? Anmäl dig istället till Utbildningsläger 2 som arrangeras den 27 augusti.

Sista anmälningsdag för Utbildningsläger 2 är den 10 juli.

Vid frågor kontakta: Johanna Karlsson, johanna.karlsson@smalandsfotbollen.se alt. 036-345451