Futsal Dam 2019/2020

För damer koras årligen Smålandsmästarna i distriktsmästerskapet som avgörs i februari.

Speldagar: Spelet kommer att genomföras under nov- jan.

Upplägg: DM spelas i förhoppningsvis 4 geografiska grupper där det spelas ett seriespel med dubbelmöten, effektiv speltid 2x20 min. Målet är att matcherna spelas som enskilda matcher (undantag för sammandrag kan förekomma där man spelar max 2 matcher/sammandrag).

Finalspel: Gruppsegrare (och ev. ytterligare lag) går vidare till finalspel som kommer att genomföras i januari-februari där Smålandsmästarna koras.

OBS! Kostnader för hallhyra och domare står hemmalaget för. Vid sammandrag fördelas domar- och hallkostnader mellan deltagande föreningar.

Damernas DM är inte längre en kvaltävling till Futsal-SM. För att tävla i Futsal-SM för damer så måste man från 2017/18 delta i det Regionala seriespelet som organiseras från SvFF.

Anmälningsavgift: 1200 :-. Domararvode samt ev. reseersättning tillkommer.

Anmälan i FOGIS genom att bekräfta lag som spelade Futsal föregående säsong. Detta gäller endast lag som slutförde seriespelet 2018/2019. Manual.

Nya lag i seriespel Futsal 2019/2020 måste anmälas via formuläret längst ner på sidan. Sista anmälningsdag är den 2 september!

Missa inte att det är frimånad för övergångar i Futsal från den 1-31 augusti. Under denna månad behövs alltså inte moderföreningens godkännande av övergången utan det räcker med spelarens. Moderförening ska dock alltid informeras om övergången. Övergång görs enklast i Fogis (200:-) men den gamla pappersblanketten som beställs via SmFF:s kansli fungerar också (200:-).

NYHET! Ta chansen och anmäl dig till historiens första Tränarutbildning i Futsal. Utbildningen är den första kursen som vänder sig direkt till futsaltränaresom arbetar med spelare från 15 års ålder till elitnivå. Utbildningen genomförs i Växjö med start den 5 oktober. Mer information och anmälan.

Kontaktperson:
My Wallin
my.wallin@smalandsfotbollen.se

Anm��lan till (välj i rullistan nedan)