Habo IF får årets Nordahlstipendium

Stiftelsen för Gunnar Nordahls Minnesfond har utsett Habo IF till mottagare av Gunnar Nordahl-stipendiet för år 2016, detta tack vare dess gedigna arbete med fotbollsturneringen Habo Cup.

Idrotten Inkluderar

Välkommen till en konferens om idrotten och dess inkludering den 19 november i Växjö. Där berör vi ämnen som integration, jämställdhet, jämlikhet och funktionsnedsättning. Sista anmälningsdag är förlängd till den 6 november.

Idrottens Föreningslära i Växjö

Smålands FF och Smålandsidrotten bjuder in nya och intresserade ledare inom styrelse och sektioner till en kurs i Idrottens Föreningslära i samband med matchen Växjö DFF - IFK Kalmar den 5 november. OBS! Vi har nu förlängt sista anmälningsdag till den 30 oktober!

Vill du vara en del av svensk fotbolls framtid?

Engagera flera! Under hösten 2016 kommer Svenska Fotbollförbundet att starta ett 1-årigt pilotprogram med fokus på lärande, erfarenhetsutbyte och utveckling av svensk fotboll för personer 18-30 år.

Dam- och flickträffar

Välkomna att diskutera framtidsfrågor gällande vår småländska dam- och flickfotboll.

Avtal med STIM

Svenska Fotbollförbundet (SvFF) har för perioden 2014-2017 ett avtal med STIM som omfattar dels all landslagsverksamhet, dels samtliga övriga matcher som spelas av SvFF:s medlemsföreningar.

Fotbollsdrömmar

Fotbollsdrömmar, som är ett initiativ från Svensk Elitfotboll, Allsvenskan och Superettan, är en tävling där supportrar skickar in sina drömmar - och där vårt uppdrag är att få fyra av dessa drömmar uppfyllda.

Konferens om social inkludering

Svenska FF bjuder in till konferens om social inkludering och mångfald genom fotboll onsdagen den 28 oktober.

Möte med landslaget

Idag spelar det svenska landslaget första matchen i EM-kvalet mot Moldavien på bortaplan.

Utveckla föreningen

Hur har vi det i vår förening? Vad behöver vi göra? Hur ska det göras och av vem/vilka? Svenska FF:s nya dvd: Vinna eller försvinna hjälper er när ni strukturerar upp inom föreningens olika områden.

"Vinna eller försvinna" (PDF-dokument, 99 kB)

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter