Anmälan Årsmöte 2020

Årsmötet äger rum torsdagen den 5  mars i Växjö. Myresjöhus Arena, Restaurang Östergatan

Påminnelse - Årets profiler

Smålands Fotbollförbund tar fortfarande emot nomineringar för årets pristagare; barn- och ungdomsförening, ungdomsledare och kvinnliga ledare.

Inspirationsträff +10000

Smålands Fotbollförbund bjuder in till inspirationsträff - "Fler kvinnor och tjejer till fotbollen"

Heja Fotboll-match

Kalmar FF och Smålands Fotbollförbund bjuder in till Heja Fotboll i samband med matchen Kalmar FF -Häcken.

Sök bidrag för 9mot9-mål

Smålands Fotbollförbund erbjuder nu föreningar i Småland möjlighet att söka bidrag för 9 mot 9-mål.

Är din förening intresserad av en Fotbollsutvecklare?

Smålands FF erbjuder intressanta utbildningar och träffar tillsammans med fotbollsutvecklare (FU). Tanken är att FU är ett bollplank till sina föreningar i olika utbildnings-, utvecklings- och verksamhetsfrågor.

Fotboll Fitness, finns fortfarande platser kvar

Utveckla din fotbollsförening med Fotboll Fitness. Den 1 oktober bjuder Smålands Fotbollförbund, tillsammans med Smålandsidrotten, in till en kostnadsfri inspirationskväll i Färjestadens GoIF:s klubbstuga.

Sök bidrag för fotbollssarg

Smålands Fotbollförbund erbjuder nu föreningar i Småland möjlighet att söka bidrag för 3 mot 3 fotbollssarg.

Ta del av nya Fotbollens spela, lek och lär

Svenska Fotbollförbundet har till 2018 tagit fram en ny version av Fotbollens spela, lek och lär (FSLL) som består av häfte, webbplats och utbildning. Rebin Mardan, ansvarig för tränar- och ledarutbildningen på Smålands Fotbollförbund berättar om hur vi i distriktet jobbar med frågan.

Workshop i Fotboll Fitness

Svenska Fotbollförbundet och Smålands Fotbollförbund bjuder in till en workshop kring Fotboll Fitness. Representanter från Danska fotbollförbundet och Syddanska Universitetet kommer att föreläsa och guida oss i denna workshop.

Fotboll Fitness

Nu lanserar Smålands Fotbollförbund "Fotboll Fitness", spontanfotboll med fokus på fotboll som träningsform i kombination med glädje och gemenskap. Småland är ett av tre pilotprojekt som utsetts av Svenska FF att testa konceptet innan projektet utvärderas. Här finner ni information om satsningen samt var och när vi erbjuder Fotboll Fitness.

Status föreningsenkät 2017

Smålands FF har nu tagit del av en uppdaterad sammanställning av föreningsenkät 2017. Se status på er förening genom att klicka här. Svara på enkäten omgående dock senast den 29 maj (OBS! Förlängt sistadatum). Tveka inte att höra av er om ni behöver en ny svarslänk utskickad.

Habo IF får årets Nordahlstipendium

Stiftelsen för Gunnar Nordahls Minnesfond har utsett Habo IF till mottagare av Gunnar Nordahl-stipendiet för år 2016, detta tack vare dess gedigna arbete med fotbollsturneringen Habo Cup.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter