Klassificering - domare

Behörighetsklassificering gällande 2018 är fastställd.

För Smålands del kan vi med glädje konstatera att vi har ett flertal domare både damer och herrar som finns med på olika nivåer i SvFF:s serier.

På damsidan finns bl.a. Sandra Ekholm i Elitettan. I regiondomargruppen kommer Selma Alilovski och Elin Pettersson döma div.1 och 2.

På herrsidan som elitdomare finns sen tidigare Nermin Cisic och Jonas Karlsson men glädjande också ett nytillskott i form av Mirza Kasic. I Div.1 huserar Andreas Johansson men även här har Småland en nyuppflyttad domare 2018 - Almir Kadiric från Ekenässjön.

Som ass.domare har Fredrik Klyver etablerat sig som FIFA domare och i Superettan finns sen tidigare trion Anders Böwing, Julian Sosefo Poulsen, Pär Leek som nu får sällskap av Besim Boletini från Ljungby.

Småland har också ett antal regiondomare som kommer döma div.2 och 3 herrar nyuppflyttade i den gruppen är Joseph Matti och Benit Ropica.

I Futsal har Småland 2 elitdomare Jovan Krsmanovic och Joseph Matti men också 5 regiondomare som kommer vara igång under vinter/vår kommande säsong 2017/18.

Hela listan med Smålandsdomare som 2018 dömer i SvFF serier hittar ni i bifogad fil.

Smålandsdomare i SvFF serier

Smålands FF:s domarkommitté har utifrån förslag från cocher och domarklubbar slutligen fastställt behörighetsklassificeringen för 2018 - presenteras löpande i bifogade filer.

Behörighet div.1 dam / 4 herrar

Behörighet div.2 dam / 5 herrar

Behörighet div.3 dam / 6 herrar

Behörighet Övriga domare