Ungdomspostutsändning nr. 1 vecka 7

Här finns bl.a. preliminära serieindelningen 2016, kallelse till ungdomsledarträffar, information om Landslagets Fotbollsskola, övrig information och blanketter som mailats till er förening.

Årets Fotbollsföräldrar

I samarbete med SJ så uppmärksammar SvFF fotbollsföräldrar i samband med Fotbollsgalan i Globen. Nu är det dags att nominera årets kandidater.

5-manna för 9-årslag

Ni har väl inte missat att anmäla er till sammandrag 5-manna för 9-årslag?

Ungdomspostutsändning nr. 2 vecka 13

Här finns bl.a. den fastställda serieindelningen, manualer för matchändringar & ledaruppdatering i FOGIS, information och blanketter som skickats till er förening.

Ungdomspostutsändning nr. 1 vecka 8

Här finns bl.a. preliminära serieindelningen 2015, anmälningsblankett för Ungdoms-DM (förlängd anmälan), kallelse till ungdomsledarträffar, övrig information och blanketter som skickats till er förening.

Grattis Burseryds IF!

Smålands FF skickar ett stort grattis till Burseryds IF som utsetts till Årets barn- och ungdomsförening av Svenska Fotbollförbundet. På fotbollsgalan kommer de att få ta emot sitt välförtjäna pris från Svenska Fotbollförbundet och samarbetspartnern SJ.

Gällande serieindelningen ungdom

Då det inkommit ett stort antal sena ändringar (urdrag o tillkommande) gällande seriespel under även denna vecka kommer ungdomsserierna inte kunna fastställas idag som tidigare utlovats.

Ungdomspostutsändning nr. 1 vecka 7

Här finns bl.a. preliminära serieindelningen 2014, anmälningsblankett för Ungdoms-DM (förlängd anmälan), kallelse till ungdomsledarträffar, övrig information och blanketter som skickats till er förening.

Smålandslag vidare i Futsal-SM

I helgen har åtta smålandslag spelat regionslutspel i Futsal-SM för 15- & 17-åringar. Två av dem gick vidare till SM-slutspelet i Göteborg! Även Madesjö IF var igång på damsidan och är klart för finalspel.

Futsal SM-kval ungdom

Lottningarna till Smålandsslutspelen för de olika åldersklasserna i SM-kvalet Futsal är nu klara och finns liksom tävlingsbestämmelserna tillgängliga i denna länk.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter