Ungdomsinformation december

Viktig aktuell föreningsinformation att hämta, bl.a. serieanmälan, cupanmälan, regler o tillstånd för Futsalspel.

Habo IF får årets Nordahlstipendium

Stiftelsen för Gunnar Nordahls Minnesfond har utsett Habo IF till mottagare av Gunnar Nordahl-stipendiet för år 2016, detta tack vare dess gedigna arbete med fotbollsturneringen Habo Cup.

Dam- och flickträffar

Välkomna att diskutera framtidsfrågor gällande vår småländska dam- och flickfotboll.

Nominera Årets barn- och ungdomsförening 2016

Nu öppnar vi upp möjligheten att nominera Årets barn- och ungdomsförening i Småland. Inspireras av Vimmerby IF (2015) och Burseryds IF (2014) som utöver distriktets utmärkelse även utsågs till Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll.

Ungdomspostutsändning nr. 1 vecka 7

Här finns bl.a. preliminära serieindelningen 2016, kallelse till ungdomsledarträffar, information om Landslagets Fotbollsskola, övrig information och blanketter som mailats till er förening.

Årets Fotbollsföräldrar

I samarbete med SJ så uppmärksammar SvFF fotbollsföräldrar i samband med Fotbollsgalan i Globen. Nu är det dags att nominera årets kandidater.

5-manna för 9-årslag

Ni har väl inte missat att anmäla er till sammandrag 5-manna för 9-årslag?

Ungdomspostutsändning nr. 2 vecka 13

Här finns bl.a. den fastställda serieindelningen, manualer för matchändringar & ledaruppdatering i FOGIS, information och blanketter som skickats till er förening.

Ungdomspostutsändning nr. 1 vecka 8

Här finns bl.a. preliminära serieindelningen 2015, anmälningsblankett för Ungdoms-DM (förlängd anmälan), kallelse till ungdomsledarträffar, övrig information och blanketter som skickats till er förening.

Grattis Burseryds IF!

Smålands FF skickar ett stort grattis till Burseryds IF som utsetts till Årets barn- och ungdomsförening av Svenska Fotbollförbundet. På fotbollsgalan kommer de att få ta emot sitt välförtjäna pris från Svenska Fotbollförbundet och samarbetspartnern SJ.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter