UEFA Regions Cup 2009/11

Tranås FF på väg ut i Europa!

Nu har kvalspelet till UEFA RC startat. Tranås FF som är vår representant (var bästa 4:a i div 4 Elit 2009) tog sig förbi första hindret genom att besegra Västergötlands representant, IFK Skövde, med 5-1 på Bredstorps IP.
Läs referat från Tranås hemsida här!

Nästa hinder på vägen ut i Europa blir Göteborgs representant, Sandarna BK. Här blir det en direkt avgörande kvalfinal nästa helg. Segraren får ge sig ut i Europa nästa sommar/höst för första gruppspelet. Lottning sker i Februari 2010 och då vet vi var nästa anhalt i Europaspelet blir.

UEFA Regions Cup är en turnering för amatörspelare dit Europas länder kan kvala in med lag.
I Sverige är det distriktsförbunden i Småland, Göteborg, Östergötland och Västergötland som visat intresse för att delta i det svenska kvalspelet till UEFA Regions Cup 2009-2011.