Intersport Cup JDM P19

IFK Värnamo tog titeln igen!

IFK Värnamo lyckades försvara sin JDM-titel från förra året när man betvingade Husqvarna FF med 6-1 på Finnvedsvallen. Värnamo var det bättre laget och fick också lite hjälp när HFF-spelarna drog på sig alltför många varningar (=10 min utvisning). IFK Värnamo erhöll pokal och medaljer från SmFF och cupens sponsor Intersport bidrog med mästar t-shirts och prischeck på 2000:-. HFF fick silvermedaljer för sin insats.
Finalbrev (PDF-dokument, 33 kB)
Gruppindelning och cupöversikt ser du här (PDF-dokument, 8 kB)
Kontaktpersoner (PDF-dokument, 9 kB)
Tävlingsbestämmelser 2009 (PDF-dokument, 60 kB)
Resultat och tabeller finns i menyn till vänster under Spelprogram/Resultat
Kvartsfinaler

Semifinaler
Final

Information till kontaktpersoner skickas ut i v.27.