Omlottningar Junior och UTV B SÖ

Omlottningar i ovanstående serier finns nu på hemsidan under Spelprogram/Resultat.

I Junior P-19 Norra  har de tre bästa lagen i resp. vårserie gått till Höst 1 och lag 4-6 gått till Höst 2.
Matcherna är lottade till i huvudsak onsdagar i grundlottningen förutom de sista omgångarna i septemer som är lottade till lördagar.
Fram t.o.m. 12 juli har föreningen möjlighet att ändra matcher direkt i Fogis efter kontakt och godkännande från motståndarna. Fram till 2 juli finns jag på kansliet och kan hjälpa er med matchändringar.
Efter 12 juli måste matchändring ske med matchändringsblankett och kontakt även med domarklubbens matchtillsättare för godkännande. Diplom till föreningen och segerplaketter till spelarna kommer att delas ut till segrarna i båda serierna.  Här nedan kommer ni till spelordningarna  för nedladdnig.
Brev skickas även ut till föreningarna.
Junior P-19 Norra 1 Höst  Junior P-19 Norra 2 Höst     
_________________________________________________________________________________
I Utv B SÖ har lag 1 & 2 i vårserierna gått till SÖ Höst 1, lag 3 & 4 till Höst 2 och lag 5 & 6 till Höst 3.
Serierna spelas som en enkelserie och diplom till föreningen och segerplaketter till spelarna kommer att delas ut till segrarna i alla tre serierna. 
Matcherna är lottade till veckodagar i grundlottningen förutom de sista omgångarna i septemer som är lottade till söndagar.
Fram t.o.m. 12 juli har föreningen möjlighet att ändra matcher direkt i Fogis efter kontakt och godkännande från motståndarna. Fram t.o.m. 2 juli finns jag på kansliet och kan hjälpa er med matchändringar.
Efter 12 juli måste matchändring ske med matchändringsblankett och kontakt även med domarklubbens matchtillsättare för godkännande.
Ettan och tvåan i Höst 1 och ettan i Höst 2 flyttas upp till Utv A 2010. De två sist placerade lagen i Höst 3 flyttas ned till Utv C 2010.
Här nedan kommer ni till spelordningarna  för nedladdnig.
Brev skickas även ut till föreningarna.
Utv B SÖ Höst 1  Utv B SÖ Höst 2
 Utv B SÖ Höst 3