Nike Premier Cup

17-18/3 spelas Sverigefinalen i Tipshallen, Jönköping...

Efter 2 spännande dagar av gruppspel med härlig faighter vilja står det klart vilka lag som tar sig till semifinal, från grupp A spelar Malmö FF till sig en plats i semifinalen och möter där vinnaren i grupp C som blev IF Brommapojkarna, IK Sirius tar med maximala 9 poäng sig vidare till semifinal och får där möta den bästa 2:an Hovås/Billdal.
Första semifinalen blir spännnade och slutar 1 - 0 till Malmö. I semifinal två blir resultatet 1-1 efter full tid, vilket gör att förlängning på 10 minuter spelas men resultatet står sig och det blir straffar som får avgöra vem som tar den 2:a finalplats, efter 5 straffar drar BP längsta strået. Finalen kommer att stå mellan Malmö FF - IF Brommapojkarna, efter första halvlek är dtällningen 0 - 0, i andra startar BP i ett högre tempo och det fisar sig strax att även 1 - 0 är ett faktum. 2 - 0 kommer av bara farten, efter 15 minuter dunkar BPäven in 3 - 0 vilket visar sig bli slutresultat...
Brommapojkarna får ta plats i Europafinalen som spelas i Lisse, Holland
Stort grattis IF Brommapojkarna !
 Spelprogram / resultat