Förbundskaptener F/P 93 utsedda!

Smålands FF:s styrelse och Spelarutbildningsutskott har nu utsett förbundskaptener för kommande Smålandslag födda 1993.

Catrin Dower Västervikslägret 2006

Smålandslaget F93

Catrin Dower från Jönköping är utsedd till ansvarig förbundskapten för Smålandslaget F93. Catrin kommer från Västervik där hon varit vår ansvariga spelareutvecklare sedan 2004. Numera är Catrin bosatt i Jönköping och är instruktör på Sanda Fotboll Gymnasium.
Som assisterande förbundskaptener är Thomas Carlsson (Västervik) & Magnus Olsson (Lagan) utsedda. Thomas har senaste åren varit tränare i Västerviks FF han har också varit ansvarig spelarutvecklare i Västervik sedan 2006. Magnus har varit ansvarig spelarutbildare i Ljungby/Älmhults området för pojkar sedan 2004. Magnus kommer ansvara för målvaktsträningen.  

Smålandslaget P93
Peter Boström från Färjestaden är utsedd till ansvarig förbundskapten för Smålandslaget P93. Peter har varit ansvarig spelarutbildare på Öland sedan 2002. Peter Boström till vänster

Som assisterande förbundskaptener är Jonny Elm (Broakulla) & Ulf Thorsson (Jönköping) utsedda. Jonny har varit spelarutbildare i Skruv området sedan 2000. Ulf Thorsson har varit målvaktsinstruktör inom Smålandsfotbollen, som aktiv målvakt spelade han i bla. Husqvarna FF och Jönköping Södra och kommer således vara målvaktstränare.